Így hat a Perlweiss
ÍGY HAT A PERLWEISS
A szép fehér fogak sikerének titka
A kávé, a tea, a vörösbor és a dohányzás a fehér fogak ellenségei. A PERLWEISS termékek napi használatával Ön alaposan és kíméletesen eltávolíthatja ezeket a lepedékeket, így ragyogó fogakat és csillogó mosolyt varázsolnak az Ön ajkára.

Azonban nem csak a fogak felülete színezĹ‘dik el. A fogak elszínezĹ‘dése, életkortól függĹ‘en, a teljes fogzománcban zajlik. A PERLWEISS segít megĹ‘rizni a fogak természetes fehérségét és a fogzománc ragyogását.

Az újszerű tisztítóanyagok kíméletesen távolítják el a lepedéket fogairól. A fluoridok erĹ‘sítik a fogzománcot, és a hatóanyag segít megelĹ‘zni a fogszuvasodás kialakulását. A menta íze leheletét hosszan frissen tartja - a gondtalan mosoly érdekében. A csillogó fogakért felelĹ‘s PERLWEISS HOLLYWOOD WEISS fogfehérítĹ‘ a kék MIKRORAGYOGÁS GYÖNGYÖKKEL MICROSHINING PEARLS és az új Perlweiss fogfehérítĹ‘ erejével különösen alaposan tisztítja a fogakat, és gyengéden de hatásosan oldja fel az elszínezĹ‘déseket.

A legjobb hatást a fehér és csillogó fogak érdekében a PERLWEISS napi használatával érheti el.

Ahhoz, hogy csillogó mosolyát a lehetĹ‘ leghosszabb ideig megĹ‘rizze, nem elég pusztán a fogkozmetikára hagyatkozni. Mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy fogai egészségesek maradjanak.
© 2011 perlweiss.hu minden jog fenntartva jogi nyilatkozat, adatvédelem felhasználási feltételek linkpartnerek: perlweiss.de fehér fogak fogfehérítés fogfehérítés