Untitled Document
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
A PERLWEISS agresszíven fehéríti a fogakat?
Nem, a PERLWEISS a fogakat egy speciális rendszer szerint tisztítja - kíméletesen, azonban hihetetlenül alaposan. Az abráziós értékeket egy vezetĹ‘ amerikai egyetemi klinika rendszeresen ellenĹ‘rzi. A PERLWEISS abráziós értékei a normális tartományban helyezkednek el.

Hogyan hat a PERLWEISS?
A PERLWEISS három lépésben fejti ki hatását. ElsĹ‘ lépésben a különösen aktív mosóhatású anyagoknak köszönhetĹ‘en csökken a felületi feszültség a fogak területén. Ez lehetĹ‘vé teszi a lepedékek felpuhulását. A második lépésben a speciális tisztító anyagok kíméletesen eltávolítják a fogzománcon található foltokat és lepedékeket. A különleges síkosító anyagok gondoskodnak a lepedékek kíméletes és alapos eltávolításáról. A harmadik lépésben a PERLWEISS termékben található fluorid már lerakódhat a fogzománcban és elĹ‘segítheti a zománc remineralizációját, és megelĹ‘zheti a fogszuvasodás kialakulását. A fehérebb és egészséges fogakért.

Mennyivel lesznek fogaink fehérebbek a PERLWEISS termékeivel?
A PERLWEISS HOLLYWOOD WEISS - A CSILLOGÓAN FEHÉR FOGAKÉRT - fogfehérítĹ‘ krémrĹ‘l készült egy teljesen új, fogászok által felügyelt tanulmány, amely kimutatta, hogy ezzel az újszerű termékkel (napi kétszeri fogmosással) a fogak már három hét után átlagban 28 százalékkal fehérebbek lettek.

Az én fogaim is ragyogóbbá válhatnak?
A fent említett tanulmány kimutatta, hogy a PERLWEISS HOLLYWOOD WEISS napi kétszeri alkalmazása mellett a fogak már három hét után 14 százalékkal ragyogóbbá válnak.

Alkalmazhatom a PERLWEISS termékeket napi rendszerességgel?
Igen, a PERLWEISS termékek nem tartalmaznak "csiszoló hatású anyagokat" és fehérítĹ‘szereket - ezért nagyon gyengédek a fogakhoz és fluoridot tartalmaznak a szuvasodás ellen.
© 2011 perlweiss.hu minden jog fenntartva jogi nyilatkozat, adatvédelem felhasználási feltételek linkpartnerek: perlweiss.de fehér fogak fogfehérítés fogfehérítés